Gratis daten op Knuz.nl

Daten op Knuz, hoe werkt dat?
Daten via Knuz is heel makkelijk en leuk. Je maakt eerst een profiel aan via deze pagina. Een profiel kun je aanmaken met 1 klik op de knop via onze Facebook aanmelding of door een aantal velden in te vullen via het standaard aanmeldformulier.

Een profiel op Knuz
Het profiel op Knuz geeft een mooi en compleet beeld van jou. Belangrijk is dat je je profiel zo volledig mogelijk invult. Hoe completer ingevuld hoe beter je gevonden zult worden en hoe sneller je ook reacties van anderen zult ontvangen. Het plaatsen van een foto bij je profiel is uiteraard ook erg belangrijk. Je kunt verder ook tot 4 filmpjes plaatsen bij je profiel.

Contact leggen
Op Knuz kun je op verschillende manier contact leggen met anderen. Je kunt iemand een bericht sturen door bij zijn of haar profiel op de link 'Stuur bericht' te klikken. Je kunt verder met mensen chatten in de algemene chatrooms. Vooral 's-avonds zijn er altijd vele leden te vinden in de chatrooms op Knuz. Verder kun je ook in iemands gastenboek een reactie plaatsen.

De wall
Als je inlogt op de site dan krijg je een overzicht te zien van allerlei gebeurtenissen rondom profielen op Knuz die binnen jouw zoekcriteria vallen. Als je bijvoorbeeld hebt ingesteld dat je vrouwen zoekt tussen de 32 en 40 jaar oud, dan zul je in deze lijst bijvoorbeeld zien dat iemand de chatroom is binnengegaan of een foto heeft geplaatst op haar profiel. Je kunt vervolgens hierop reageren of in contact treden met de persoon in kwestie.

Fotomatching
Op Knuz.nl kun je ook gewoon lekker foto's bekijken en die beoordelen met een positief of een negatieve reactie. Reageer je positief op een foto en reageert die persoon ook positief op jouw foto dan is er sprake van een fotomatch. Jullie ontvangen beiden een mailtje waarin dat gemeld wordt en vervolgens kun je elkaar weer terugvinden en contact met elkaar leggen via de site.

Het grote voordeel van gratis daten
Het grote voordeel van gratis daten is dat iedereen op de site altijd gratis met ieder ander in contact kan treden. Dat wil zeggen dat als je iemand gevonden hebt op de site dat je dan ook zeker weet dat die persoon jou ook een bericht terug kan sturen. Op betaalde datingsites is dit veelal een beperking. Op Knuz bestaat deze beperking niet. Omdat wij geen geld hoeven te verdienen aan het daten zelf hoeven wij geen enkele beperking voor onze leden op te leggen.

Dagelijks handmatige reviews
Wij reviewen dagelijks alle profielen handmatig. We bekijken de nieuwe profielen en alle geplaatste foto's op de site. Zodoende houden we de database schoon van mensen met verkeerde bedoelingen.