Je zoekopdracht heeft 404 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 6-10:
prev prev 1 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
54
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
lang geleden
Engels is mijn moedertaal dus als je meer van mij wilt weten het liefst een berichtje in het Engels. Ik ben niet heel vaak online dus het kan soms even duren voor ik een reactie terug stuur.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
56
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
lang geleden
ben elly een leuke meid houd van dieren heb zelf een amrikaanse stafford en kat en valk parkieten houd van wandelen en fietsen en lekkere eten of samen heerlijk op debank hangen met wijntje en netflix
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
51
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
lang geleden
Ik ben een vrouw die houdt van gezelligheid. Ik zou dus ook graag iemand willen ontmoeten, waar ik weer alles mee kan delen, de gebeurtenissen van de dag door kan nemen, een arm om je schouder. Iemand die mij het gevoel geeft dat je waardevol bent. Ik vind het erg belangrijk dat je eerlijk naar elkaar toe bent, dat je elkaar kunt vertrouwen. Laten we samen eerst gezellig wat gaan drinken en kijken of er een wederzijdse klik is, misschien zelfs een relatie en anders een waardevolle vriendschap.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
59
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
lang geleden
Ik ben een 56 jarige vrouw, zorgzaam.
Hou van wandelen, terrasje, weekendjes weg, maar ook thuis vind ik het heerlijk
Ik zou het leuk vinden hier iemand te ontmoeten.
Geen fwb of ons!
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
56
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
gisteren
Deze spontane, extraverte vis is er lang achter dat er geen hand vol is, maar een land vol, maar ik vraag me wel af waar die stoere visser blijft die mij aan de haak slaat. En met stoere man, bedoel ik dan een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties openlijk te tonen (een metroman dus).
Dus heren, haal het hengelgerei maar van zolder, controleer het draad, gebruik scherpe haakjes, zoek het juiste aas en wat misschien nog veel belangrijker is, gebruik lokvoer en wie weet haal je dit visje dan wel op het droge. Ik zeg niet dat ik easy to get ben en je mag er best een zware dobber aan hebben om het gewenste resultaat te bereiken, maar dat is dan ook het verschil of je genoegen neemt met een voorntje of dat je je de moeite wil getroosten om een karper aan de haak te slaan.
Ik kan je alvast verklappen dat dit unieke exemplaar naar meer smaakt en als je er eenmaal van hebt geproefd , loopt het water je in de mond en kun je er geen genoeg van krijgen.

Mijn kleine maar sfeervolle kom is gesitueerd in het Drentse land en hoewel ik me daar als een vis in het water voel, ben ik het doelloze rondjes zwemmen wel meer dan zat en zou ik graag mijn blik willen verruimen. In mijn optiek is de vis zeker niet gemaakt om alleen te zijn en ik zoek dan ook een reisgenoot die samen met mij een enerverende en passionele reis door de liefde wil maken en wie weet resulteert dit in een uitermate vruchtbare relatie.

Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en met alleen het lezen van mijn profiel bereik je niet zoveel, een interesseberichtje sturen heeft ook niet zoveel effect, alleen degenen die de moeite nemen om een persoonlijk berichtje te sturen maken de kans op de hoofdprijs want anders heb je grote kans dat je bot vangt.

Wordt dit visserslatijn je allemaal wat teveel dan kunnen we elkaar de hand schudden want ik zoek gewoon een manier om je aandacht te trekken en natuurlijk hoop ik dat je een hengeltje durft uit te werpen en dat ik als resultaat een zee aan serieuze reacties mag ontvangen. Want hoewel menigeen beweert dat ze niet wanhopig op zoek zijn, kom ik er openlijk voor uit dat ik liever gisteren dan vandaag iemand aan mijn zijde heb. Ik ben zeker geen vrouw die niet zonder man kan, want dat kan ik al een tijdje en dat gaat heel erg goed. Maar ik wil het allemaal niet meer zonder man kunnen, ik wil een man voor de rest van mijn leven maar dan wel een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties te tonen!

NB Voor alle 'eerlijke' heren, ik ben me er terdege van bewust dat smaken nogal verschillen en heb er dan ook geen enkel probleem mee als ik niet jouw droomvrouw ben. Maar laat dan in ieder geval blijken dat je over het nodige fatsoen beschikt door even te reageren op een serieus berichtje van mijn kant. Een standaard geen-interesse bericht is gauw verzonden nietwaar. De chatfunctie is niet aan mij besteed.
prev prev 1 3 4 5 next next uit 5  pagina's