50 Plus Dating op Knuz

50 plus dating kan ook geheel gratis! Op Knuz!

Knuz is een gratis datingsite met een grote actieve database van mensen die een serieuze relatie zoeken.
Van al die duizenden mensen is een groot gedeelte 50 of ouder.
Om precies te zijn, op Knuz zijn op dit moment duizenden leden actief lid die 50 jaar of ouder zijn. Genoeg aanbod dus om tussen al deze leden een leuke date of partner te vinden.
Knuz maakt geen onderscheid op basis van leeftijden. Mensen van alle leeftijden zijn welkom op Knuz. Bij ons kun je makkelijk zoeken op leeftijd en locatie. En het mooiste is ... het is geheel gratis. Het kost je dus niets en kan je wel veel opleveren, misschien zelfs de liefde van je leven. Dus wacht niet langer en schrijf je gewoon in.

Geen enkele andere gratis datingsite heeft zo veel 50 plus leden die actief een relatie of een date zoeken.

Hieronder geven we een beknopt overzicht van enkele leden van 50 of ouder die op dit moment actief lid zijn op Knuz.

  Aanmelden  


Je zoekopdracht heeft 307 resultaten geleverd. Dit zijn resultaten 1-5:
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
54
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
vandaag
Halllo ik ben Greet en ik ben op zoek naar een leuke gezellige en verzorgt uitziende man. Waar ik gezellige dingen mee kan doen, waar ik mee kan lachen en die voor mij is.
In mijn vrijetijd ga ik graag naar de sauna, zit graag met vriendinnen in de kroeg of op het terras. Daarnaast vindt ik naar de bios gaan, wandelen en lezen ook leuk.
Heb je interesse? Wacht niet langer en stuur mij een berichtje ;)
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
58
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
eergisteren
BEN NET INGESCHREVEN DUS KAN NOG GEEN BERICHTEN STUREN!!
Ik ben vrouwelijk, stoer, meisjesachtig, lief, zorgzaam, begripvol, empatisch, rustig en uitbundig, humor, maar ook iemand met een eigen mening, pittig, af en toe verbaal sterk.
Hou van alles rondom motoren (TT week), rij zelf niet, als je deze interesse deelt is dat natuurlijk heel welkom! Kijk graag naar darten en NL elftal(??).
Gescheiden, 2 volwassen kinderen.
Zou graag een duurzame relatie willen opbouwen waarbij latten eerst de voorkeur heeft.
Ik ben absoluut geen kampeerder, geen sauna, heb geen tattoos, ben geen overdreven sporter.
Vakanties binnen Europa, met voorkeur voor Ierland en Engeland (Schotland).
Een relatie op afstand gaat bij mij niet werken, dus het zou fijn zijn als je niet te ver hier vandaan woont, of bereid naar het mooie Drenthe te verhuizen natuurlijk.....
Ik zoek een stoere, romantische, doortastende, ondernemende man die mij weet te verassen met kleine dingetjes. Iemand die er graag op uit wil. Charismatisch, goed verzorgd waarmee ik altijd hand in hand wil lopen.
Absoluut geen doetje maar ook niet overheersend.
Een man met pit en humor!
Iemand die diepgaande gesprekken niet uit de weg gaat maar ook heerlijk over koetjes en kalfjes kan praten.
Voorkeur niet rokend. Liefst langer dan ik ben, normaal postuur, leeftijd 55-65 jaar. Geen tattoos.
Alles op zijn tijd, dus zowel rustig als uitbundig kunnen zijn.
Het lijkt me heerlijk om weer samen van alles te gaan ondernemen, te kunnen sparren, ervaringen delen en aan het eind van de dag mijn hoofd op jouw schouder te leggen en rust vinden bij elkaar.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
50
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
vandaag, nu online!
Deze spontane, extraverte vis is er lang achter dat er geen hand vol is, maar een land vol, maar ik vraag me wel af waar die stoere visser blijft die mij aan de haak slaat. En met stoere man, bedoel ik dan een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties openlijk te tonen (een metroman dus).
Dus heren, haal het hengelgerei maar van zolder, controleer het draad, gebruik scherpe haakjes, zoek het juiste aas en wat misschien nog veel belangrijker is, gebruik lokvoer en wie weet haal je dit visje dan wel op het droge. Ik zeg niet dat ik easy to get ben en je mag er best een zware dobber aan hebben om het gewenste resultaat te bereiken, maar dat is dan ook het verschil of je genoegen neemt met een voorntje of dat je je de moeite wil getroosten om een karper aan de haak te slaan.
Ik kan je alvast verklappen dat dit unieke exemplaar naar meer smaakt en als je er eenmaal van hebt geproefd , loopt het water je in de mond en kun je er geen genoeg van krijgen.

Mijn kleine maar sfeervolle kom is gesitueerd in het Drentse land en hoewel ik me daar als een vis in het water voel, ben ik het doelloze rondjes zwemmen wel meer dan zat en zou ik graag mijn blik willen verruimen. In mijn optiek is de vis zeker niet gemaakt om alleen te zijn en ik zoek dan ook een reisgenoot die samen met mij een enerverende en passionele reis door de liefde wil maken en wie weet resulteert dit in een uitermate vruchtbare relatie.

Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en met alleen het lezen van mijn profiel bereik je niet zoveel, een interesseberichtje sturen heeft ook niet zoveel effect, alleen degenen die de moeite nemen om een persoonlijk berichtje te sturen maken de kans op de hoofdprijs want anders heb je grote kans dat je bot vangt.

Wordt dit visserslatijn je allemaal wat teveel dan kunnen we elkaar de hand schudden want ik zoek gewoon een manier om je aandacht te trekken en natuurlijk hoop ik dat je een hengeltje durft uit te werpen en dat ik als resultaat een zee aan serieuze reacties mag ontvangen. Want hoewel menigeen beweert dat ze niet wanhopig op zoek zijn, kom ik er openlijk voor uit dat ik liever gisteren dan vandaag iemand aan mijn zijde heb. Ik ben zeker geen vrouw die niet zonder man kan, want dat kan ik al een tijdje en dat gaat heel erg goed. Maar ik wil het allemaal niet meer zonder man kunnen, ik wil een man voor de rest van mijn leven maar dan wel een man met ballen die zich er niet voor schaamt om zijn emoties te tonen!

NB Voor alle 'eerlijke' heren, ik ben me er terdege van bewust dat smaken nogal verschillen en heb er dan ook geen enkel probleem mee als ik niet jouw droomvrouw ben. Maar laat dan in ieder geval blijken dat je over het nodige fatsoen beschikt door even te reageren op een serieus berichtje van mijn kant. Een standaard geen-interesse bericht is gauw verzonden nietwaar.
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
52
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
vandaag
Spiritueel, gek op mijn dieren,hou van klussen en relaxen. Verder zwem ik graag en doe ik Aquasport
profile Image
Schuilnaam
Ik ben een
vrouw
Leeftijd
55
Land
Nederland
Provincie
Drenthe
Laatst Online
vandaag
Hey there, leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel.

Ben een leuke, vrolijke,gezellig vrouw, die een dito man zoekt en die ook positief in het leven staat. Ik hou van leuke tripjes maken (kort en lang), lange bos-strand wandelingen, samen filmpje kijken op de bank,gezellig naar een leuke stad gaan, drankje doen, hapje eten. Bios. Leid een druk leven, maar voor die ene leuke man, die mijn pad kruist, maak ik heel graag tijd om bovengenoemd SAMEN te beleven. Ben op zoek naar "the whole package". Het weer overleggen samen, vragen aan elkaar hoe je dag is geweest, dat er weer iemand op je wacht. Dat is zo mooi...

Wat ben ik ? *sportief*lief*maak gemakkelijk contact*empatisch* jong van geest* meisjesachtige uitstraling* speels*passioneel*down-to-earth*zorgzaam*hoog knuffelgehalte*zelfstandig*vrouwelijk en verzorgd*

Ik ben op zoek naar een vlotte, beetje jongensachtig gebleven (graag) :) lieve,betrouwbare,mannelijke,integere man met een flinke dosis humor!!
(het leven is al serieus genoeg, toch?) en het liefst ook een beetje sportief.

Hou erg van lange mannen (min.1.80) mocht je daar iets onder komen,maar jij bent wel die superleuke man dan is dat natuurlijk geen dealbreaker ;) haha.
Het gaat uiteindelijk om de uitstraling, die me doet smelten haha.

Het begint allemaal met een date en van daaruit zien we wel verder....
ben jij diegene waarmee ik een mooie, warme winter tegemoet ga??? Samen is toch echt veel leuker dan alleen xxx

Liefst NIET rokend!!! Mocht je heel af en toe roken dan is dat voor mij geen dealbreaker.
P.S.:Je moet echt SINGLE zijn!!
prev prev 2 3 4 5 next next uit 5  pagina's  
prev vorige  volgende next 


 

Knuz daten in Drenthe - het kost je niets - maar kan je wel veel opleveren

De voordelen van Knuz

  • 100% gratis dating
  • Alle profielen handmatig gecheckt
  • Duizenden actief datende singles in Drenthe
  • Makkelijk en snel vinden en contact leggen